Welke sporten worden er op een veld gespeeld?

Welke sporten worden er op een veld gespeeld?

De meest voorkomende sport die op een veld gespeeld wordt is voetbal. Het is een van de meest populaire sporten over de hele wereld. Voetbal is een teamsport waarbij twee teams met elkaar strijden om de bal in het doel van de tegenstander te krijgen. Het populaire spel vereist een breed scala aan vaardigheden, zoals lopen, springen, schieten, passen en beslissingen nemen. Voetbal is ook een populaire sport voor veel mensen omdat het een laagdrempelig spel is, waarbij iedereen kan meedoen, ongeacht leeftijd of sekse.

Lacrosse: het opkomende veldspel Lacrosse is een opkomend veldspel dat steeds populairder wordt. Het is afkomstig uit Noord-Amerika en wordt gespeeld met twee teams van elk tien spelers. Het doel van het spel is om meer doelpunten te maken dan de tegenstander. Er zijn verschillende manieren waarop het spel kan worden gespeeld. Het meest bekende is het veldlacrossespel, waarbij twee teams van elk tien spelers tegenover elkaar staan. Het veld is ongeveer hetzelfde als bij een voetbalveld, met een doel aan beide uiteinden. De spelers gebruiken lacrosse sticks om de bal te lanceren en te vangen. Er zijn verschillende regels die bepalen tot waar de spelers de bal mogen lanceren en hoeveel spelers zich in bepaalde gebieden mogen begeven. Lacrosse is een snel, tactisch en energiek spel. Het is een uitdagende sport, die veel denkwerk en atletisch vermogen vereist. Het is een populaire sport in Noord-Amerika, maar ook in Europa is het steeds populairder aan het worden.

Krijgskunst is het algemene woord voor vechtsporten. Er zijn veel verschillende krijgskunststijlen die op een veld gespeeld kunnen worden. De meest populaire vechtsporten die op een veld gespeeld kunnen worden, zijn judo, karate, taekwondo en aikido. Deze vechtsporten zijn populair omdat ze zowel een fysieke en mentale uitdaging bieden. Ze leren je ook veel over de verschillende technieken die gebruikt worden in een gevecht.

Bij veel van deze vechtsporten wordt gebruik gemaakt van pads om de kracht van de technieken te verminderen. Deze pads worden gebruikt om de veiligheid van de sporters te waarborgen. Daarnaast worden er ook verschillende andere hulpmiddelen gebruikt om de prestaties van de sporters te verbeteren. Dit kan bijvoorbeeld het gebruik van speciale kleding of schoenen zijn.

Krijgskunst is een geweldige manier om je fysieke en mentale kracht te verbeteren. Om deze sporten op een veld te spelen, moet je eerst de juiste technieken onder de knie krijgen. Daarnaast is het belangrijk dat je goed voorbereid bent, zodat je je technieken op het veld kunt toepassen. Als je krijgskunst op een veld speelt, is het belangrijk dat je jezelf goed voorbereid, zodat je op een veilige manier kunt vechten.

Honkbal: een veldspel met een lange geschiedenis

Honkbal is een veldspel dat al sinds de 19e eeuw in Amerika gespeeld wordt. Hoewel het een Amerikaanse sport is, is het ook erg populair in Japan, China, Taiwan en andere delen van de wereld. Het spel is gebaseerd op een veld met negen veldspelers. De spelers staan op het veld en proberen de bal te slaan die de pitcher naar hen toe gooit. De pitcher is degene die de bal werpt, en de spelers proberen de bal met hun knuppel te raken, zodat zij kunnen scoren. Als ze de bal met hun knuppel raken, kunnen ze naar de vier bases lopen. Als ze alle vier de bases hebben bereikt, scoren ze een punt. De geschiedenis van honkbal gaat terug tot de 19e eeuw. Het spel is een aanpassing van andere veldspelen die in die tijd populair waren. De regels van honkbal zijn door de jaren heen meerdere keren gewijzigd, maar het spel is nog steeds een van de meest populaire sporten in veel delen van de wereld.

Jeugd & Senioren & Studenten

Wij bieden speciale, gereduceerde tarieven aan voor jeugd (t/m 15 jaar), senioren (vanaf 60 jaar) & studenten (op vertoon studentenpas)

Abonnementen en Tarieven 2017

Ingaande vanaf 01 januari 2017
Bestaande abonnementen zullen doorlopen tot einde contract

Onderstaande prijzen zijn per maand.

Administratiekosten voor de abonnementen, inclusief ledenpasje zijn €15,-

Abonnementen zijn per maand opzegbaar.
Veranderingen (zomerstop, opzegging) dienen schriftelijk 1 maand van te voren te worden doorgegeven bij de balie.
Abonnementen lopen maandelijks door, tenzij specifiek een periode wordt aangegeven.

Gratis

All-in abonnementen zijn inclusief gebruik van fitness, groepslessen en sauna

Koffie en thee zijn gratis

Onbeperkt All-in

 • Abonnement type
 • Prijs per maand
 • Inclusief
 • Abonnement duur
 • Onbeperkt All-in
 • 25,-
 • Groepslessen & Sauna
 • 1 maand

1x per week All-in

 • Abonnement type
 • Prijs per maand
 • Inclusief
 • Abonnement duur
 • 1x per week All-in
 • 21,-
 • Groepslessen & Sauna
 • 1 maand
Administratiekosten

Administratiekosten Incl. ledenpasje zijn €15,-