Hoe om te gaan met Stress op het Werk

Stress op het werk is iets dat veel mensen tegenwoordig ervaren. Het kan een emotioneel, lichamelijk en geestelijk gevoel zijn dat een negatief effect op je leven heeft. Gelukkig is er een aantal manieren waarop je kunt leren hoe je met stress op het werk om kunt gaan.

Ten eerste is het belangrijk om te begrijpen waarom je gestrest bent. Stress kan worden veroorzaakt door een aantal verschillende factoren, waaronder een te hoge werkdruk, een gebrek aan vertrouwen in je eigen vaardigheden en de angst om te falen. Door deze oorzaken te begrijpen, kun je beter begrijpen wat je kunt doen om je stressniveau te verminderen.

Ten tweede is het belangrijk om je werk en taken te organiseren. Probeer je taken te verdelen over de dagen, zodat je geen overbelasting krijgt. Geef jezelf ook de ruimte om te ontspannen tussen het werk door, zoals een korte wandeling of een kopje koffie.

Ten derde is het belangrijk om te leren hoe je met stressvolle situaties om kunt gaan. Probeer je gedachten te veranderen als je moeilijke situaties tegenkomt. Probeer ook om op een positieve manier naar situaties te kijken en focus je op wat je hebt bereikt in plaats van op wat je nog moet doen.

Tot slot is het belangrijk om hulp te zoeken als je denkt dat je met stress om kunt gaan. Praat met je leidinggevende of met een professionele counselor als je het gevoel hebt dat je hulp nodig hebt.

Hoe om Financieel Stress Te Beheren


Waarom Stress Management Belangrijk is voor Uw Gezondheid

Stress management is essentieel voor een gezond leven. De impact van stress op onze gezondheid is enorm, het kan leiden tot fysieke en mentale problemen. Door stressmanagement te beoefenen leer je hoe je kunt omgaan met stressvolle situaties en hoe je je stressniveau onder controle kunt houden.

Stress is onvermijdelijk. We staan dagelijks voor tal van uitdagingen en het is onmogelijk om te voorkomen dat we gestrest raken. Omdat stress zo'n grote invloed heeft op onze gezondheid, is het belangrijk om stressmanagement te beoefenen.

Stressmanagement helpt je om je stressniveau te verminderen en je emoties beter te beheersen. Je leert hoe je je gedachten kunt beheersen en hoe je je energie beter kunt gebruiken. Door stressmanagement krijg je meer zelfvertrouwen en leer je hoe je je beter kunt concentreren.

Stressmanagement helpt je ook om je fysieke gezondheid te verbeteren. Door je stressniveau te verlagen, voel je je energieker. Je wordt minder vatbaar voor stressgerelateerde aandoeningen zoals hoofdpijn, maagklachten en depressie. Ook vermindert stressmanagement je kans op hartziekten en andere gezondheidsproblemen.

Stressmanagement is een cruciaal onderdeel van een gezond leven. Het is belangrijk om te leren hoe je met stressvolle situaties om kunt gaan en hoe je je stressniveau onder controle kunt houden. Door stressmanagement kun je je fysieke en mentale gezondheid verbeteren.

Jeugd & Senioren & Studenten

Wij bieden speciale, gereduceerde tarieven aan voor jeugd (t/m 15 jaar), senioren (vanaf 60 jaar) & studenten (op vertoon studentenpas)

Abonnementen en Tarieven 2017

Ingaande vanaf 01 januari 2017
Bestaande abonnementen zullen doorlopen tot einde contract

Onderstaande prijzen zijn per maand.

Administratiekosten voor de abonnementen, inclusief ledenpasje zijn €15,-

Abonnementen zijn per maand opzegbaar.
Veranderingen (zomerstop, opzegging) dienen schriftelijk 1 maand van te voren te worden doorgegeven bij de balie.
Abonnementen lopen maandelijks door, tenzij specifiek een periode wordt aangegeven.

Gratis

All-in abonnementen zijn inclusief gebruik van fitness, groepslessen en sauna

Koffie en thee zijn gratis

Onbeperkt All-in

 • Abonnement type
 • Prijs per maand
 • Inclusief
 • Abonnement duur
 • Onbeperkt All-in
 • 25,-
 • Groepslessen & Sauna
 • 1 maand

1x per week All-in

 • Abonnement type
 • Prijs per maand
 • Inclusief
 • Abonnement duur
 • 1x per week All-in
 • 21,-
 • Groepslessen & Sauna
 • 1 maand
Administratiekosten

Administratiekosten Incl. ledenpasje zijn €15,-