Voor de kinderen bieden wij 3 leuke sportieve lessen:

kiNDERFITNESS-

Onze kinderfitness lessen zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Na een gezamenlijke warming-up krijgen ze te maken met alle facetten van de sportschool. Circuittrainingen, cardiotrainingen, fit en fun circuits en spelletjes maken deze les een feest voor uw kind. Ze maken op een speelse wijze kennis met fitness en trainen veilig onder begeleiding van onze fitness trainers.

Tienerfitness

Onze tienerfitness lessen zijn speciaal ontwikkeld voor tieners tussen 13 en 16 jaar. Deze groep traint een uur lang onder begeleiding van een fitness trainer. Naast de gezamenlijk tiener fitness activiteiten mogen de tieners al meer en meer zelf trainen om ze op een verantwoorde manier kennis te maken met fitness. Onze fitness trainer is continue aanwezig om iedereen te coachen en te corrigeren. Vanaf 16 jaar kunnen ze een regulier abonnement afsluiten.

Tijden

Streetdance> woensdag: 16:30-17:30

Kinderfitness> vrijdag: 16:30-17:30

Tienerfitness> vrijdag: 18:30-19:30

streetdANCE

Streetdance is een mix van R&B, Hip Hop, Funk en andere dansstijlen die vanuit Amerika zijn overgewaaid over de rest van de wereld. Op televisie zie je deze spetterende dansstijl terugkomen in de vele clips van artiesten als Ne-Yo, Usher, Rihanna en Chris Brown.
Tijdens onze Streetdance lessen worden basisbewegingen aangeleerd en uitgebouwd naar  choreografieën. Je werkt gezamenlijk in een aantal lessen naar een complete dans toe. Met regelmaat zullen er optredens worden gepland om de aangeleerde choreografieën te tonen. Woensdag dus vanaf medio september in het sportcentrum.

Er worden 2 groepen worden gemaakt met leeftijd tot en met 11 jaar en vanaf 12 tot 16 jaar. Be there!!!!