Een nieuwe stap in het sportieve leven van Rob

Van pewinieuws.nl

Vorige week konden wij reeds melden dat Rob Luyten vanaf 1 september de sportschool Sporting B Active in Winkel heeft overgenomen.
Tijd dus,  om een kijkje te gaan nemen bij Rob. De sportschool zal vanaf 1 september onder de naam Sportcentrum Winkel verder gaan.

Rob is geen onbekende in deze omgeving, jarenlang woonde hij in Nieuwe Niedorp en Winkel. Ook bij de sportverenigingen was hij een bekende verschijning. Van zijn hobby heeft hij tien jaar geleden zijn werk kunnen maken en nu komt er dus een nieuwe stap in zijn leven; de eigenaar worden van zijn eigen sportschool. De muren in ontvangstruimte krijgen een fris nieuw kleurtje en zo zullen er in de loop der tijd langzaam wat dingen gaan veranderen. De doelstelling van Rob is “Meer voor Minder”. Zo zal de sportschool meer uren open zijn en zal het uurtarief juist minder worden. De nieuwe eigenaar zit nog vol plannen voor de toekomst, maar deze zullen stap voor stap ten uitvoer worden gebracht. Er wordt ook heel hard gewerkt aan een nieuwe website, die binnenkort de lucht in gaat. Kortom wij zullen hier zeker meer over berichten als er nieuws te melden is.